Haken

Zelf meten, zelf denken, zelf doen!

gehaakte mutsEen cursist van mij heeft deze muts gehaakt. Niet te geloven een patroon met garen bij het Kruidvat vandaan, inclusief garen en patroon € 4,99. De muts is met dubbel garen gehaakt op haaknaald nummer 6 en zelfs nog een patroontje van een decoratieve bloem erbij. De steek wordt Puffsteek genoemd! Ik heb de Puffsteek wel van te voren bestudeerd! Heb je advies nodig, neem dan contact op met Trudy Noordergraaf , bel 0348 400012 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ik woon in Kamerik(gemeente Woerden) de kosten van een les van 2 uur € 10,00, betaling per keer en geen wekelijkse verplichting.

koe

Je kan zowel bloemen als beesten haken, deze bloemen zijn van plastic gehaakt, maar de bloemen kan je ook van garen haken en andersom ook.

Bij interesse neem contact op met Trudy Noordergraaf, bel 0348 400012, ik woon in Kamerik(gemeente Woerden) een les van 2 uur kost € 10,00, betaling per les en geen wekelijkse verplichting. Je kan ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

hond

 

stok-hakenJa dames, stok-haken is nog niet zo lang in, het wordt ook wel eens bezemsteel haken genoemd. Ja het is een heel nieuwe techniek en daar geef ik ook les in. Neem bij interesse contact op met Trudy Noordergraaf, bel 0348 400012 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ik woon in Kamerik(gemeente Woerden) betaling is per keer geen wekelijkse verplichting en een les van 2 uur kost € 10,00

poefkussen

Een poefkussen haken van Zpagettie garen. Zpagetti garen is een restproduct uit de mode en textielindustrie Zpagetti textielgaren draadstof bevat meestal 95% katoen en voor het overige deel elasthaan en/of lycra. Zpagetti garen wordt gehaakt met haaknaald nummer 10.

poefkussen 

Dit is officieel de onderkant, maar je kan het ook voor de bovenkant houden! Je kan van het Zpagetti garen ook sloffen haken en zelfs tassen, tassen zijn wel heel leuk, maar het zijn geen lichte tassen!

 

sloffen

 

 

 

Interesse om te haken met Zpagetti garen? Neem dan contact op met Trudy Noordergraaf, bel 0348 400012 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een les van 2 uur kost € 10,00, betaling per keer en geen wekelijkse verplichting.

 

 

 

kussen hakenDit kussen is gehaakt van 1 bol garen bij de HEMA vandaan en het is in stokjes gehaakt en deze bol kost € 10,00. Van de bewuste bollen doe ik ook een afbeelding bij!

super bulky   bol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het garen is in verschillende kleuren verkrijgbaar! Interesse om hieraan te beginnen? Neem contact op met Trudy Noordergraaf bel gerust 0348 400012 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik woon in Kamerik(gemeente Woerden) De kosten van een les zijn € 10,00 per 2 uur, betaling per keer en geen wekelijkse verplichting.