krea-koopjes

Zelf meten, zelf denken, zelf doen!

Een echte web-shop ga ik echt niet beginnen, maar ik vind het wel leuk om artikelen voor de verkoop aan te bieden! Als je er iets tussen vindt neem dan contact op met Trudy Noordergraaf , bel 0348 400012 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Trudy woont inKamerik(gemeente Woerden)

leuk tasje rood schoudertasje

De prijs van dit leuke kindertasje(linker foto) is € 5,00, graag ophalen anders komen er verzendkosten bij. De prijs van het rode schoudertasje is ook € 5,00, ook graag ophalen i.v.m. de verzendkosten.

gebroken witte tas hart

De prijs van de schoudertas is € 7,50 en de prijs van het hart is € 4,00. Graag ophalen, anders komen er verzendkosten bij.

 

kleurrijk mandje     beursje

 mandje kost € 3,00                                                 beursje kost € 7,50

                    graag ophalen, anders komen er verzendkosten bij.

 

kindertasje      kindertasje

De prijs van deze kindertasjes zijn elk € 5,00

Graag ophalen, anders komen er verzendkosten bij.

 

strandtasje      hoesje papieren zakdoekjes

De prijs van het kleine strandtasje is € 5,00(linkse foto)

De prijs van het papieren zakdoekenhoesje is € 2,00

Graag ophalen, anders komen er verzendkosten bij.

 

toilettasje   portemonneetje

    Toilettasje € 2,00                                                Kinderportemonneetje € 1,00

    Graag ophalen, anders komen er verzendkosten bij. 

 

 

 

 

 

 

blokhutZoals jullie denk ik al weten, dat ik 20 jaar lang een eigen modevakschooltje gehad heb, dat waren voor mijn gevoel adembenemende jaren. De kracht van mijn naailessen waren de op maat getekende patronen. Vervolgens heb ik nog 12 1/2 jaar als voedingsassistente in het verpleeghuis in Woerden gewerkt, dat waren voor mijn gevoel vreugdevolle jaren. Maar dames zoals we weten komt aan alles een eind en 24 mei 2010 was het mijn laatste werkdag. Maar "oude liefde"roest toch niet? Nu geef ik op afspraak brei-haak en naailessen in de Blokhut en ik ben ook heel zoet met mijn "eigen gemaakte" website. Een jaar later ging ik met een vriendin naar een handwerkbeurs in 's Hertogenbosch en daar maakte ik kennis met "plastic haken", daar heb ik zelf patronen van gemaakt en als je het een leuk vindt om een patroon te ontvangen, de kosten bedragen € 1,00 per patroon. Als je interesse hebt mail me maar! Ook als je een broek hebt die lekker zit of een rokje of een ander kledingstuk, dan kan ik dat patroon tekenen, maar een patroon van een kledingstuk is wat duurder namelijk € 10,00. Bij het eerste patroontje van een portemonneetje(nummer 1) zit de info erbij, hoe je plastic tassen tot een draad knipt! Mijn naam en mailadres en tel nr vind je na de foto's.

Als je de muis boven de foto houdt, lees je de naam van de afbeelding.

 

portemonneetjester haken 2

 

strandtasmand 4

 

laptoptasklein tasje 6

 

kado tasjebloem haken 8

 

kerstballen haken 9  hond haken 10

 

handtasje 11  mandje 12

 

hoesje voor tissues 13  hartje haken 14

 

hart haken 15 Ook haak ik wel op bestelling, nummer 6 dat noem ik een klein tasje, daar vraag ik € 20,00 voor evenals voor nummer 11, zo'n hart hierboven € 5,00. Mijn naam is Trudy Noordergraaf, mijn telefoonnummer is 0348 400012 en mijn mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ik woon in Kamerik (gemeente Woerden).